Et godt professionelt netværk, hvor man kan være fortrolige, sparre med ligeværdige og blive inspireret er en unique form for udvikling og læring.

Det skal være sådan at man hver gang man skal afsted til et netværksmøde glæder sig og at man, uanset hvor travlt man (altid) har, kan man eller har man ikke lyst til, at være det foruden. Den glæde ved deltagelse i netværk skal komme fordi man nyder de andres selskab, synes at både de andre og en selv bidrager med noget.

 

Netværk handler om at bruge hinandens viden til at skabe nye og bedre løsninger i vores organisationer, det handler om at kunne sparre med andre om egne konkrete situationer og så handler det om at vi får tilført ny viden og måske endda bliver skubbet lidt til i vores grundholdninger og måder at tænke tingene på. På mine netværksmøder har vi ofte et mix af inspiration udefra, det kan være en foredragsholder, en bog vi har læst alle sammen, eller en der kommer fra en af vores organisationer og beriger os omkring et emne. Den anden del er så tid til sparring, hvor vi både sætter fokus på en deltager der har brug for sparring, men også lærer nye processer for hvordan man kan sparre.

CV - Susanne Rønskov Hermann

    • Stilling:

    • Associeret Partner CCN Cope Consulting Networks

    • Født:

Praktisk baggrund

Teoretisk Uddannelse:

Når mødet med andre kan skabe bæredygtige ideer og ny inspiration som grudlag for egen udvikling